За скелето

Нашето строително скеле  е от типа „рамково” фасадно скеле. Това е скеле, което служи за строителни дейности по фасади – ново строителство,  ремонт,  инсталационна и  реставрационна работа. Така също, предвид бързото и лесно сглобяване и разглобяване, скелето  може да се използва и при вътрешни ремонти.  Рамковото скеле се сглобява без болтове и тази конструкция може да се разположи на различна височина и дължина. След 8-мия метър във височина, скелето се закрепва за стената.

Най-общо,  предлаганото от нас скеле, съдържа следните елементи: Н-рамки, диагонали и парапети. В наличност са и  вертикални и хоризонтални предпазващи парапети, цокълни „дъски”, странични парапети. Работните пътеки за скелето, са поцинковани и релефни /против подхлъзване/. Те са няколко размера, съобразно модела на конкретното скеле. Налични са и пътеки с капак/отвор/, както и стълби за фасадното скеле.  Предлагаме също така и  регулиращи пети/стъпки/. На разположение на нашите клиенти са и т.нар. „основи”,  наричат се още каси за скеле, върху които скелето се подрежда – това е най-добрият начин за съхранение и транспорт на строителното скеле.

 Предлаганите от нас строителни скелета, се характеризират с бързо сглобяване и разглобяване, надеждност и разбира се най-добра цена. Скелето се продава с Европейски паспорт/сертификат/ и монтажен план.

Повече подробности и снимки, може да разгледате в сайта ни, в менюто: Каталог.

Ако не откриете в сайта ни, скелето или елементите за скеле, които са Ви необходими, моля позвънете ни на посочените телефони. Фирмата ни е в непрекъснат динамичен процес на преговори и доставки и е възможно някоя доставка на скеле, да не е отразена в сайта н в момента.

 

Comments are closed.